Petre Roman deschide lista consilierilor PSD pentru Capitală. Mitică Dragomir, Puiu Iordănescu, Cornel Dinu, Elisabeta Lipă, şi ei pe listă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa PSD pentru Bucureşti: Petre Roman, Anghel Iordănescu şi Mitică Dragomir
Echipa PSD pentru Bucureşti: Petre Roman, Anghel Iordănescu şi Mitică Dragomir

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a anunţat că lista partidului pentru Consiliul General va fi deschisă de fostul premier Petre Roman. Pe locurile eligibile se mai află Anghel Iordănescu, fost antrenor al echipei naţionale de fotbal, şi Dumitru Dragomir, fost şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Gabriela Firea susţine că semnăturile strânse sunt corecte şi acuză o campanie de fake-news împotriva PSD.

„Personalitati marcante ale ţării si Capitalei ni se alatura pentru a continua ceea ce am inceput acum 4 ani: modernizarea Bucurestiului!Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla : Petre Roman - prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu, oameni de sport si fair-play: Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri.

Asa cum am lucrat in ultimii 4 ani, asa vom lucra si in urmatorii 4 in Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare barbat, femeie sau copil din Capitala, si ma bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune in realitate“, a anunţat Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite