Peter Eckstein Kovacs, despre cazul de la Caracal: Atitudinea de macho a unor poliţişti e incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul senator UDMR peter Eckstein Kovasc a criticat modul cum s-au comportat poliţiştii care au discutat cu tânăra din Caracal care a fost răpită de Gheorghe Dincă şi despre care acesta a afirmat că a ucis-o, dar pe care autorităţile o caută în continuare.

Peter Eckstein-Kovacs spune despre cazul crimelor din Caracal că „este clar că gestionarea a fost catastrofală”. „Nu pot să mă pronunţ pe fond asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei presupusului făptuitor în cauză. În orice caz, ceea ce este mai mult decât sigur e că autorităţile nu şi-au făcut datoria“, a precizat fostul senator al UDMR, la RFI. 

În opinia sa, „în afară de greşelile elementare cu privire la intervenţie, ceea ce nu că supără, cuvântul nu este potrivit, este atitudinea autorităţilor faţă de dispariţia unei fete tinere. Adică acel sentiment, nici nu ştiu cum să zic, de macho, de superioritate, e ceva incredibil cum se raportează oameni maturi şi care au totuşi o funcţie publică faţă de solicitările unei familii şi ale unei persoane aflate într-o situaţie extremă de necesitate“, a continuat Eckstein Kovacs. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite