Personaj rasist şi grobian, în fruntea listei USR PLUS la Dolj: „Cioloş e securistoid. Ghinea aduce cu Ciorbea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Drăgoescu, un politican chipurile altfel             Foto: facebook
Cezar Drăgoescu, un politican chipurile altfel             Foto: facebook

Cezar Drăgoescu, cap de listă USR PLUS pentru Camera Deputaţilor în Dolj, s-a remarcat pe grupurile interne de comunicare printr-o serie de ieşiri grosolane la adresa liderilor Alianţei Dacian Cioloş şi Cristian Ghinea. Cezar Drăgoescu îl numeşte „ţigan” pe Valeriu Nicolae. „Adevărul” a obţinut mai multe conversaţii în care candidatul USR PLUS la parlamentare se manifestă grobian.

1. Discuţii purtate înainte de alegerile europarlamentare din 2019. Cezar Drăgoescu, despre o alianţă cu Dacian Cioloş: „O alianţă cu acest jegos buburos va produce numai prejudicii USR”. 

Ciolos Ghinea USR PLUS

2. Tot despre Dacian Cioloş: „Este un nefrecventabil şi nu are cum să producă schimbarea un astfel de specimen securistoid”. 

Ciolos Ghinea USR PLUS

3. Despre Cristian Ghinea: „Vrei pupilul lui Macovei în fruntea USR? Plus săracu la fizionomia ochelarilor aduce cu Ciorbea”

ghinea

4. Tot despre Ghinea: îl acuză de lucruri imorale şi de negocieri pe la colţuri.

Ciolos Ghinea USR PLUS

5. În 2017, Valeriu Nicolae a refuzat să candideze la alegerile parţiale pentru Primăria Craiovei, după ce Lia Olguţa Vasilescu a lăsat primăria pentru un loc în Parlament. Reacţia lui Drăgoescu: „Mai bine fără ţigan”. 

Imagine indisponibilă

6. Opinia domnul Drăgoescu despre musulmani şi homosexuali. 

dragoescu
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite