Penalii aflaţi la conducerea ţării îşi bat poporul pentru că nu mai vrea să fie furat

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu cred că PSD-ALDE mai reprezintă, dacă o fi reprezentat vreodată, o coaliţie politică, ci un grup infracţional lărgit, care, prin liderii săi, instalaţi, la vârf, în funcţii de conducere, urmăreşte legalizarea corupţiei (pentru a putea fura „legal“ mai departe), scoaterea infractorilor de sub incidenţa legii, amnistierea lor şi trecerea sub „tăcere“ a tuturor episoadelor infracţionale ce alcătuiesc marele jaf

naţional care a vlăguit societatea românească, imprimându-i starea de putrefacţie în care se află şi care poate fi observată cu ochiul liber. De când a ajuns la butoanele ţării, această coterie de impostori, de hoţi şi de analfabeţi numită „coaliţie de guvernare“ şi-a urmărit silitoare şi fidelă sieşi cauza „politică“: totul pentru furt, totul pentru corupţie! Evenimentele de la sfârşitul săptămânii arată, în mod tragic, adevărata faţa şi intenţiile celor aflaţi la conducerea ţării. Ba, mai mult decât atât, ipochimeni submediocri înregimentaţi în această coaliţie cu apucături criminale, căpătând astfel, în regim de sinecură, tot soiul de funcţii (pălării cu mult prea mari pentru capetele lor) sunt de părere că: protestatarii „trebuiau mitraliaţi, nu doar stropiţi cu apă“ -- Cristian Bîndac, consilier al submediocrei doamne Viorica Dăncilă; „Un mare respect pentru acei jandarmi şi măcar un glonţ în cap acelor aşa-zise «mame» care au ieşit cu copiii în braţe la proteste“ – Gabriel Zamfir, făcător din ochi în ALDE, ajuns, peste noapte (din ţârcovnic), directorul Filarmonicii din Craiova; „Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare“ – Cătălin Rădulescu, deputat PSD, supranumit „deputatul mitralieră“ (deci iată că nu e la prima abatere) ş.a.m.d. Cine ia măsuri împotriva acestor sfertodocţi cărora li s-a urcat puterea la cap, ameninţând şi instigând la crimă şi violenţă? De ce aşa-zisele lor partide nu se dezic de astfel de huligani? De ce această clică de penali, numită coaliţie de guvernare, dacă se află în slujba poporului, după cum susţine, instigă la violentă, ridicând jandarmii împotriva cetăţenilor paşnici din banii şi din truda cărora trăiesc? Aceşti oameni s-au săturat să tot fie furaţi, minţiţi, neîndreptăţiţi, umiliţi de tot felul de lichele analfabete numite politicieni, de tot felul de infractori cu smalţ de demnitari.

Ca să susţii la frâiele ţării nişte hoţi şi nişte analfabeţi, ca să fii de partea lor şi să agreezi măsurile represive pe care aceştia le iau (prin slugile lor, pentru a rămâne în funcţii şi a scăpa de puşcărie -- continuându-şi, astfel, fără niciun fel de griji, jaful) împotriva oamenilor de pe spinarea cărora trăiesc, nu poţi fi decât o lichea de ultimă speţă şi, implicit, un prost mai mare decât ei.

P.S. Am observat că sunt unii cu capul în colţuri, care „nu prea înţeleg“ ce vor protestatarii aflaţi în stradă. Iată ce vor, o spune foarte clar dl. Vladimir Tismăneanu: „Este extrem de important să ne menţinem simţul critic, să evităm capcanele pe care le ticluiesc aceşti servitori ai Răului. Ei sunt practicanţii minciunii, noi suntem apărătorii adevărului. Ne opunem cleptocraţiei, ne opunem nemerniciei, ne opunem infamiei. Vrem o Românie loială structurilor de civilizaţie euro-atlantice.“

Da!, acestea sunt motivele pentru care la aceste mitinguri au participat efectiv şi mari personalităţi ale culturii cum ar fi domnii Dan Grigore şi Mihai Şora.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite