PDL îi răspunde lui Băsescu: Am reacţionat ferm faţă de corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu
Preşedintele Traian Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, marţi, că "PDL a început să-şi corecteze atitudinea" faţă de corupţie şi a reacţionat "rapid şi ferm" de fiecare dată.

"PDL a început să-şi corecteze atitudinea. Codul etic a fost adoptat şi funcţionează şi în ultimile situaţii de genul acesta. PDL a reacţionat rapid şi ferm de fiecare dată", a susţinut Voinescu.

"Este important să menţinem acest tip de atitudine şi oamenii să înţeleagă că PDL este cu adevărat cel mai apropiat de agenda reformistă a lui Traian Băsescu", a adăugat el.

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat şi el, marţi, că "PDL este singurul partid care are un Cod de etică foarte riguros şi, din punct de vedere al reacţiei, niciodată nu am făcut rabat la intransigenţă", a spus Frunzăverde.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că dacă democrat-liberalii nu-şi vor corecta atitudinea faţă de actele de corupţie, au şanse să nu ia nici 25% la alegerile din 2012. Traian Băsescu a mai declarat, comentând cazul Apostu, că de şase luni existau informaţii despre acest subiect, pe care le ştia inclusiv premierul, şeful statului precizând că există informaţii şi despre alte cazuri din alte judeţe, din mai multe partide.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite