Încă un parlamentar a plecat din PDL. Elena Udrea: „Am spus că există multe nemulţumiri în urma alegerilor interne“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Stoica a susţinut-o pe Elena Udrea la alegerile interne din PDL
Mihaela Stoica a susţinut-o pe Elena Udrea la alegerile interne din PDL

Deputatul Mihaela Stoica a demisionat din PDL, urmmând ca luni să anunţe în plenul Camerei Deputaţilor că va activa ca deputat independent. Deputatul PDL Elena Udrea regretă plecările parlamentarilor din partid.

Elena Udrea, singurul parlamentar pe care îl mai are PDL Neamţ, regretă plecarea Mihaelei Stoica şi spune că o parte însemnată din vină aparţine actualei conduceri a partidului.

„Regret plecarea doameni deputat Mihaela Stoica dinPDL, mai ales că este al doilea parlamentar care părăseşte partidul într-o singură săptămână. Sper că doamna Stoica nu va merge nici la PSD, nici la PNL“, a declarat Udrea.

„Ştiu, şi am spus, că există multe nemulţumiri în urma alegerilor interne, dar am sperat şi sper ca actuala conducere  să îi facă pe toţi colegii să se simtă parte a proiectului partidului. Personal i-am încurajat pe toţi cei care m-au susţinut să rămână şi să s eimplice în reconstrucţia PDL“, a mai spus Udrea.

Mihaela Stoica este al doilea parlamentar ales într-un colegiu din judeţul Neamţ care a demisionat din PDL în această săptămână, dupa ce, marţi, senatorul Leonard Cadar a anunţat, în plen, că pleacă din PDL şi va activa ca senator independent.


Mihaela Stoica a fost aleasă deputat în colegiul 2 Piatra Neamţ, la redistribuirea naţională, fiind la al doilea mandat de parlamentar. Ea a candidat pentru o functie de vicepreşedinte regional la Conventia Naţională Extraordinară a PDL din martie, dar nu a primit susţinerea colegilor din filialele democrat-liberale din Moldova.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite