Pavelescu, reacţie după prezenţa covârşitoare la vot: Votul Urii. A face din „Muie“ slogan politic nu are legătură cu democraţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Pavelescu PNTCD FOTO Mediafax

Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, consideră că ceea ce s-a întâmplat cu votul la europarlamentare şi referendum reprezintă „votul urii” şi va avea consecinţe nebănuite.

„Votul Urii! Nu aceasta este România visată de iuliu Maniu!

Ceea ce s-a întâmplat astăzi cu votul la europarlamentare şi referendum va avea consecinţe nebănuite. Este foarte bine, desigur, că prezenţa la vot a depăşit aşteptările, că românii au ieşit masiv la vot. Iar votul lor trebuie şi va fi respectat.

Problema este, însă, cauza acestui vot, mecanismele care au declanşat această ieşire, care nu au nicio legătură cu programe sau idei politice, dezbateri pentru soluţii raţionale, realiste, într-un context economic şi social.

NU! Motorul acestei reacţii a fost ura, diseminată virulent în societate, după un plan al unei structuri anti-democratice, în scopul declanşării revoltei publice, crearea ”emoţiei colective” pe care Klaus Iohannis a adoptat-o ca doctrină politică în mod deschis: în urmă cu 4 ani spunea explicit că ”alegerile nu se câştigă prin argumente, ci prin crearea emoţiei”, adică nu cu soluţii politice, ci cu manipularea maselor populare.

Tot de 4 ani avertizez că planul lui Iohannis şi al clicii lui este de a declanşa insurgenţa în România, pentru a prezerva în mod nelegitim puterea. Cei mai mulţi n-au înţeles. A face din ”MUIE” SLOGAN POLITIC GENERALIZAT, a adopta, de asemenea, SLOGANUL ”CIUMA ROŞIE” - SLOGANUL OFICIAL NAZIST - ca slogan oficial din partea partidelor şi structurilor din jurul Preşedintelui - NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU DEMOCRAŢIA! CI CU MANIPULAREA ŞI VIOLENŢA CA ARMĂ POLITICĂ!

Am văzut cu toţii istoria acestei mari manipulări. Instituţiile represive au fost co-autoare. Probele sunt peste tot, în comportamentele de pe stradă ale unor grupuri de oameni, în mesajele publice, în DISPARIŢIA PRACTICĂ A ORICĂREI DEZBATERI, ÎN FAVOAREA ÎNJURĂTURII, OBSCENITĂŢII, AMENINŢĂRII, INSTIGĂRII ŞI A VIOLENŢELOR CARE AU CUPRINS ROMÂNIA.

Este vorba aici despre democraţie? Care sunt soluţiile economice, sociale etc., ale celor care au ca singur argument ”MUIA”, PE CARE IOHANNIS A ADOPTAT-O OFICIAL CA PROPRIUL SĂU SLOGAN, apreciind că este o ”opinie politică”? Nimic, decât ”MUIE”! Ce poate urma? Nimic, decât violenţa!

Doctrina PNŢCD, fundamental democratică, a civilităţii, nu putea să adopte vreodată sinistrul cuvânt,”MUIE”, în locul dezbaterii şi raţiunii. Nu aceasta este ROMÂNIA VISATĂ DE IULIU MANIU!

Ce va urma? Nimeni nu poate şti. Cei care au declanşat această ură vor plăti şi ei, deopotrivă. Ceea ce s-a construit cu greutate, un început de democraţie, în treizeci de ani, este probabil că se va nărui. Cine crede că URA ŞI VIOLENŢA pot clădi o ţară şi o democraţie, va vedea în curând faţa hidoasă a lor!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris Pavelescu pe pagina sa de Facebook.

„PNŢCD a ieşit victorios din alegereile europarlamentare!

Dincolo de toate, ţărănistul Cristian Terheş a ajuns europarlamentar! Va reprezenta România mai bine decât o mie de Rareşi Bogdan şi Cioloşi, o mie de alţi cioflingari care şi-au îndoit şalele până la pământ chiar fără să fie nevoie să le-o ceară imperialii de la Bruxelles!

Bravo, Cristian Terheş! Urez succes întregii liste PSD, desigur cea mai bună! Aveţi misiunea de a apăra România în aceste vremuri de restrişte pentru poporul român, când minciuna stă cu regele la masă!~, a scris luni dimineaţă politicianul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite