Paul Stănescu îi răspunde lui Teodorovici: A fost o calamitate. Nu a ajutat primarii PSD cât a fost ministru al Finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Stănescu şi Marcel Paul. FOTO Mediafax
Paul Stănescu şi Marcel Paul. FOTO Mediafax

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, răspunde acuzaţiilor lui Eugen Teodorovici prin acuzaţii dure la adresa fostului ministru al Finanţelor şi preşedinte executiv al PSD, despre care a afirmat că a fost o „calamitate” când era la conducerea partidului.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil sa se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”, a declarat pentru stiripesurse.ro Paul Stănescu. 

Secretarul general interimar al PSD îl acuză pe Teodorovici de faptul că nu e preocupat de venirea alegerilor, conîn continuarea vânează funcţii şi caută să destabilizeze partidul. 

Eugen Teodorovici a criticat dur conducerea interimară a PSD în cadrul unui interviu la „Adevărul Live”, senatorul PSD subliniind că niciodată nu ar putea să-l voteze pe Marcel Ciolacu la şefia PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite