Pîslaru, la mitingul PNL de la Iaşi: Aveţi de optat între o ţară proeuropeană şi o ţară care rămâne în bătaia vântului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Pîslaru Foto: Eduard Enea/Adevărul
Dragoş Pîslaru Foto: Eduard Enea/Adevărul

"Aveţi de optat pe 11 decembrie, pentru voi şi pentru copiii voştri, între o ţară proeuropeană irevocabil, o ţară care susţine NATO, o ţară care susţine justiţia, şi o ţară care rămâne în bătaia vântului rece din Est", a declarat, sâmbătă seara, ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, în timpul unui discurs susţinut la mitingul electoral regional PNL - Moldova se ridică

"Mai devreme bătea vântul, un vânt puternic, dar mai înfricoşător decât vântul din seara asta este vântul din Est. Ungaria vedeţi cum e, Bulgaria vedeţi cum e, fraţii noştri de peste Prut vedeţi cum sunt. Câteva zile în urmă un preşedinte de acolo din est declara că graniţele Rusiei nu se termină nicăieri. Aveţi de optat pe 11 decembrie, pentru voi şi pentru copiii voştri, între o ţară proeuropeană irevocabil, o ţară care susţine NATO, o ţară care susţine justiţia, şi o ţară care rămâne în bătaia vântului rece din Est. Ce alegem, alegem Dacian Cioloş? Alegem România înainte!", a precizat Dragoş Pîslaru.

El a reamintit, în prezenţa a aproximativ 3.000 de membri şi simpatizanţi PNL care au venit sâmbătă seara din judeţele Moldovei la un miting electoral, că în urmă cu un an de zile, la chemarea premierului Dacian Cioloş, s-a alăturat guvernului tehnocrat pentru că ştia că premierul este "un profesionist desăvârşit, apreciat nu numai în România ci şi la nivel european".

"În acest an am descoperit mult mai mult, că este un om onest, cinstit, cu bun simţ, că este un om căruia îi pasă de oameni. Acesta este motivul pentru care vă îndemn să îl susţinem pe Dacian Cioloş, să fie cu noi în continuare. Oameni buni, nu mai avem nevoie în această ţară de tirani, nu mai avem nevoie de baroni, de despoţi luminaţi. În această ţară avem nevoie de oameni buni care să producă schimbarea. De ce ne place Dacian Cioloş? Ne place pentru că îl votăm noi toţi, ne place pentru că ne inspiră, ne place pentru că ne regăsim partea bună în noi înşine, societatea se schimbă prin noi înşine, noi suntem Dacian Cioloş, noi schimbăm lucrurile, România înainte!", a mai spus, de pe scena amplasată în Piaţa Unirii din Iaşi, Pîslaru.

Conform acestuia, de câteva luni, premierul Dacian Cioloş şi guvernul tehnocrat încearcă să arate că "se poate şi altfel, că se poate şi fără corupţie, că se poate fără promisiuni deşarte, că se poate fără să vă amăgească nimeni, că se poate alege între muncă şi nemuncă, se poate alege între a ne croi soarta singuri sau a primi pomeni".

La mitingul electoral regional organizat de PNL în Piaţa Unirii din Iaşi au venit aproximativ 3.000 de persoane. Printre cei care au susţinut discursuri au fost liberalii Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă, Alina Gorghiu, dar şi mai mulţi candidaţi la Parlamentul României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite