Partidul lui Neculai Onţanu susţine Pro România la europarlamentare

Partidul lui Neculai Onţanu susţine Pro România la europarlamentare

Neculai Onţanu

Partidului ADER, condus de fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, va susţine candidaţii partidului Pro România la alegerile europarlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Reuniunea de astăzi a conducerii Partidului ADER a constatat că alianţa PSD-ALDE face o politica falimentară şi, prin măsuri amăgitoare, «ţine în prizonierat» categorii importante de cetăţeni români, promiţându-le mici şi iluzorii creşteri de venituri, care duc România în faliment“, susţine ADER. 

„Pentru că Partidul Pro România se dovedeşte a fi un partid proeuropean, care doreşte să valorifice în interesul românilor şi al României apartenenţa noastră la NATO şi UE, conducerea ADER a hotărât susţinerea candidaţilor partidului PRO România la alegerile europarlamentare din 26 mai. Conducerea ADER solicită tuturor liderilor şi organizaţiilor partidului ADER din România şi Diaspora să susţină candidaţii Pro România la viitoarele alegeri europarlamentare“, mai arată comunicatul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: