Parlamentarii USR ies în stradă: Firea încearcă să interzică protestele tocmai în luna în care legile anti-Justiţie se adoptă în Parlament

Parlamentarii USR ies în stradă: Firea încearcă să interzică protestele tocmai în luna în care legile anti-Justiţie se adoptă în Parlament

Dan Barna, liderul USR, în stradă

Parlamentarii şi consilierii USR din Bucureşti anunţă că vor protesta în stradă, duminică seara, faţă de "abuzul puterii PSD", ei spunând că primarul general Gabriela Firea vrea să interzică protestele "tocmai în luna în care legile anti-justiţie se adoptă în Parlament", prin amenajarea unui târg de iarnă în Piaţa Victoriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Parlamentarii şi consilierii USR din Bucureşti vor protesta în stradă împotriva abuzului puterii PSD care eliberează Piaţa Victoriei, prin violenţă, pentru a face loc târgului Gabrielei Firea. Şi Ion Iliescu a eliberat Piaţa Universităţii, tot prin violenţă, în 1990. PSD-ul de azi foloseşte Jandarmeria ca bâtă împotriva celor care contestă o putere care încearcă să acapareze statul pentru ca o gaşcă de corupţi, condusă de Liviu Dragnea, să scape de justiţie”, anunţă USR pe Facebook.

Potrivit formaţiunii conduse de Dan Barna, PSD „batjocoreşte” Constituţia României în care dreptul la liberă întrunire este sacru.

„Decizia Gabrielei Firea, unealta lui Liviu Dragnea, de a instala un târg în Piaţa Victoriei, loc consacrat pentru proteste, în care nu au fost organizate niciodată târguri, reprezintă practic o interzicere a protestelor. Nu este întâmplător că primăriţa PSD a organizat târguri în toate pieţele din Bucureşti. Este un act premeditat de interzicere a protestelor, tocmai în luna în care legile anti-justiţie se adoptă în Parlament”, se arată pe pagina de socializare.

Noi proteste antiguvernamentale sunt anunţate, pe Facebook, pentru duminică seară, atât în Piaţa Victoriei din Capitală, cât şi în mai multe oraşe din ţară. Manifestanţii cer demisia liderilor celor două Camere şi retragerea legilor Justiţiei din Parlament.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările