Parlamentarii, asaltaţi cu mesaje agresive de la cei care se împotrivesc vaccinării: Nu legiferaţi această lege barbară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi. FOTO Eduard Enea
Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi. FOTO Eduard Enea

Deputatul Ovidiu Raeţchi a arătat pe pagina sa de Facebook modul cum sunt asaltaţi parlamentarii cu mesaje agresive din partea celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii.

„Campania împotriva adoptării legii pentru vaccinare universală a copiilor e cea mai agresivă din tot ce am văzut până acum. Mesajele au început de ieri seară. Campaniile anterioare implicau invadarea mailurilor parlamentarilor cu sute de mesaje. Acum e folosit doar telefonul”, scrie pe Facebook deputatul PNL. 

Ovidiu Raeţchi a publicat şi o parte din mesajele primite. dintre care unul la ora 1 şi jumătate noaptea: „SĂ NE CONSTRUIM O ŢARĂ CU OAMENI SĂNĂTOŞI CARE SĂ NU AJUNGĂ COBAIII UNOR O.N.G.SÂ FIM MÎNDRII CĂ SÎNTEM URMAŞII LUI DECEBAL, SÎNTEM CREAŢIA LUI DUMNEZEU ŞI VENIM SĂNĂTOŞI PE ACEST PAMÎNT.TREBUIE SĂ NE UNIM ŞI SĂ DEMONSTRĂM UNEI EUROPE ÎNTREGI CĂ NU DORIM CA ROMÂNIA SĂ DISPARĂ DE PE HARTA EUROPEI”. se arată într-unul dintre mesaje. 

Un alt mesaj a fost transmis la ora 6 dimineaţa. „Nu legiferati aceasta lege barbara, altfel vom avea epidemie de cancere, boli autoimune, autism, alergii diverse. Ganditi-va, daca aceasta lege nedreapta va trece, inclusiv dv si copiii dv vor trebui sa se supuna injectarii fortate cu tot ce se va propune si ce va impune de catre marii jucatori mondiali si veti regreta! Votati NU! Va multumesc”.

Mesaj antivaccinare

Liberalul susţine că respectă opinia fiecăruia, dar va vota legea. „Respect dreptul societăţii civile de a desfăşura campanii de presiune asupra parlamentarilor. Oricât de agresive.Dar voi vota legea vaccinarii universale a copiilor”, a completat Raeţchi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite