UPDATE Stelian Tănase, în sfârşit director plin al TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva Adevărul
Foto Arhiva Adevărul

Plenul Parlamentului a aprobat luni cu majoritate de voturi noul Consiliul de Admnistraţie a Societăţii Române de Radiodifuziune. De asemenea, Stelian Tănase a fost votat preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune.

UPDATE Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului a votat, luni seară, numirea lui Ovidiu Miculescu în funcţia de preşedinte - director general al SRR, acesta primind 353 de voturi favorabile şi 14 "împotrivă"

 UPDATE Stelian Tănase a fost votat, luni seară, de plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, acesta primind 339 de voturi "pentru" şi 45 "împotrivă".

UPDATE: Plenul Parlamentului a votat luni noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), cu 332 de voturi ”pentru” şi 49 de voturi ”împotrivă.

Noul Consiliu este format din Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, Alexandru Ducu Bertzi, Radu F. Alexandru, Alina Stanciu, Demeter Andras Istvan, Alexandra Dumitraşcu, Maria Ţoghină, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doroş şi Ana Florea, ca membri titulari.

Grupul parlamentar PSD îi propune în Consiliul de Administraţie pe Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, ca membri titular, şi Theodoru Maria Denise, Ghişa Lavinia Nicoleta şi Bârlibescu Ştefania, ca membri supleanţi, scrie Mediafax.

PDL îl propune pe Radu F. Alexandru pentru CA al SRR, ca membru titular, iar ca supleant pe Chiorean Alexandru.

Din partea Administraţiei Prezidenţiale este propusă Maria Ţoghină, iar din partea PNL, Alexandru Ducu Bertzi, ca membru titular, iar ca supleant, Alexandru Muraru.

Grupul minorităţilor naţionale o propune ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Ana Florea, iar ca supleant, pe Maria Dobrescu.

Grupul parlamentar al UDMR îl propune, ca membru titular, pe Demeter Andras Istvan, iar ca supleant, pe Agoston Hugo.

Grupul parlamentar PC o propune ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Alina Stanciu şi ca supleant pe Monica Ghineţ.

Executivul îl propune pe Ovidiu Miculescu, ca membru titular, iar ca supleant, pe Gabriel Croitoru.

Din partea angajaţilor SRR, sunt propuşi ca membri titulari Nicoleta Viorica Balaci şi Adrian Doroş, iar ca supleanţi, Marius Dorian Tănase şi Mihai Maiorescu.

Grupul PPDD a anunţat că o propune pe Alexandra Dumitraş. Deputatul LIiana Mincă a declarat în şedinţa comisiilor de cultură că, dintr-o eroare, propunerea PPDD, deşi a fost înregistrată în urmă cu o săptămână la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, nu se află în lista cu propuneri.

Cele două Camere ale Parlamentului se vor reuni în plen comun, luni, de la ora 16.00, pentru a vota noile componenţe ale Consiliilor de Administraţie ale BNR, Curţii de Conturi şi SRR, precum şi preşedintele SRTV şi un membru al Consiliului ASF.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite