Paleologu intervine în polemica Dăncilă-Iohannis: Cea mai mare greşeală este să-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Paleologu intervine în disputa Dăncilă - Iohannis pe tema dezbaterii între cei doi candidaţi. FOTO Eduard Enea
Theodor Paleologu intervine în disputa Dăncilă - Iohannis pe tema dezbaterii între cei doi candidaţi. FOTO Eduard Enea

Theodor Paleologu, candidat PMP la prezidenţiale, l-a ironizat pe Klaus Iohannis pentru faptul că refuză să meargă la cel puţin o dezbatere cu Viorica Dăncilă, contracandidata sa în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Tare comice sînt explicaţiile domnului Motreanu. Cine a făcut tot posibilul pentru a o ridica pe doamna Dăncilă? Cine a numit-o în funcţia de prim-ministru? Cine a mai dat o şansă PSD-ului? Cine a fost susţinut de acelaşi PSD pentru funcţia de prim-ministru în 2009? Şi cine l-a susţinut pe candidatul PSD în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009? Milioane de români se pregătesc să voteze împotriva domnei Dăncilă pe 24 noiembrie. Cea mai mare greşeală este să-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenţa”, a scris pe contul său de Facebook Theodor Paleologu, candidat al PMP la prezidenţialele din acest an. 

Klaus Iohannis a subliniat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, faptul că nu va merge la nicio dezbatere cu Viorica Dăncilă, aceasta fiind candidata unui partid nereformat, adică a PSD. 

Social-democraţii le-au propus celor din echipa lui Iohannis să organizeze cel puţin două dezbateri politice până la al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, însă liberalii au venit cu explicaţii de neînţeles pentru a refuza confruntarea între cei doi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite