Paleologu: Dacă Băsescu va refuza să-l numească premier pe Ponta, țara va intra pe mâna plagiatorului instabil și psihopatului incapabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Theodor Paleologu este de părare că, dacă Băsescu va refuza să-l desemneze pe Victor Ponta premier, USL va declanșa o nouă acțiune de suspendare a președintelului, ceea ce va însemna că ”România va intra pe mâna celor doi iresponsabili, plagiatorul instabil și psihopatul incapabil”.

"Eu cred din ce în ce mai mult în "the worst case scenario": prin redistribuire USL va avea peste 50% din mandate și va forța numirea lui Ponta ca prim-ministru. Băsescu fie acceptă această umilință, fie reactionează, caz în care va fi din nou suspendat, iar România va intra pe mâna celor doi iresponsabili, plagiatorul instabil și psihopatul incapabil. Sigur, își vor rupe gâtul în scurtă vreme, dar pagubele vor fi imense", a scris Theodor Paleologu pe Facebook.

De altfel, scenariul lui Paleologu este confirmat și de președintele PNL Crin Antonescu, care spune că, dacă Băsescu nu l-ar desemna premier pe Ponta, ar sfida ”votul popular” în condițiile în care liderul liberal este sigur că USL va câștiga cu peste 50% alegerile parlamentare. „Se ajunge probabil la suspendare şi se ajunge încă în 2012. Eu nu am cum să ştiu asta. Presupun sau pronostichez că nu se va întâmpla şi, dacă nu se va întâmpla, o nouă suspendare a preşedintelui nu este un punct de program nici declarat, nici nedeclarat", a declarat Antonescu la Pro TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite