Câţi fani a câştigat premierul Dacian Cioloş în ultimele trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Facebrands, pagina oficială a premierului Dacian Cioloş a crescut, în ultimele trei zile, cu 9.200 de aprecieri, în timp ce preşedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 30.000 de fani. Fluctuaţiile se explică prin faptul că premierul a fost de partea legii în disputa cu Antena 3, în timp ce preşedintele a criticat „heirupismul“ cu care au acţionat inspectorii ANAF.

Potrivit Facebrands, pagina oficială a premierului Dacian Cioloş a ajuns la 55.190 de aprecieri, ceea ce îl poziţionează pe locul 31 la categoria Politică în România. În data de 16 februarie, când a început scandalul legat de evacuarea trustului Intact, premierul avea 45.907 de aprecieri. După discursul din plenul Senatului, când a susţinut că sediile televiziunilor lui Dan Voiculescu aparţin statului român în urma unei decizii judecătoreşti, iar inspectorii ANAF n-au făcut altceva decât să respecte legea, pagina sa de Facebook a acestuia a crescut cu 9.200 de aprecieri.

La polul opus, preşedintele Klaus Iohannis se confruntă cu cea mai mare ofensivă a alegătorilor săi de la preluarea mandatului. În primele  24 de ore după ce s-a poziţionat pro-Antena 3, peste 20.000 de utilizatori şi-au retras like-ul (îmi place) dat paginii oficiale a preşedintelui României. Au urmat încă 12.000 de oameni în următoarele ore, iar numărătoarea continuă.  „Îmi retrag like-ul pe care vi l-am dat din toată inima. Dacă aş putea, mi-aş retrage şi votul!“, i-a scris Alina Vasiliu lui Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite