"Basescu - Vadim cel mic"

Secretarul general al PSD nu s-a aratat ingrijorat ieri de scrisoarea pe care Corneliu Vadim Tudor a trimis-o la Internationala Socialista, afirmand ca pozitia PSD in Internationala nu va fi afectata

Liber la ordonante!

Liber la ordonante!

Senatul a dat verde ieri Guvernului pentru a legifera prin ordonante pe perioada vacantei parlamentare. Executivul a venit cu un proiect in care au fost incluse sapte domenii pentru care membrii

În vara lui 2006, lîngă Mînăstirea Rîmeţi, un sătean de prin partea locului m-a întrebat, foarte cuviincios, dacă aş fi de acord să discutăm „puţină politică“. Am crezut că urmează întrebări candide despre partide, parlamentari şi miniştri. În realitate, omul avea o problemă foarte concretă, legată de nişte terenuri pe care nu le putuse recupera. Spera că îl pot ajuta şi voia să se repeadă pînă în sat, ca să-mi aducă actele litigiului.

acum 3 luni · comentarii (0)

Să iasă în stradă, să ne explice zilele următoare, doamna premier Dăncilă, ce consecinţe, cât de eficiente au fost şi vor fi aceste „măsuri“, care fac suma incompetenţei şi prostiei guvernamentale! Să ia contact cu oamenii supăraţi, revoltaţi, furioşi, că tot vrea dumneaei să-şi facă imagine electorală în perspectiva alegerilor prezidenţiale, şi să le spună ce a rezolvat, cât de tare a combătut, a luptat şi a învins criminalitatea!

acum 3 luni · comentarii (6)

Politica partidelor: ne punem oamenii noştri în toate instituţiile. Stăpâni şi slugi. În ţara noastră şi cu partidul nostru la putere, ne răsplătim oamenii cu funcţii grase în administraţie, ministere şi instituţiile statului. De la lipitori de afişe, la contributori masivi la campaniile electorale. Toţi erau răsplătiţi, să continuie activitatea şi darurile către partid şi în viitoare campanii electorale.

acum 3 luni · comentarii (33)

Republica Moldova a intrat în zodia scopului care scuză mijloacele. Orice lovitură e bună în război sau în dragoste. Dar e bună şi în reformă zicerea de mai sus? Într-o epocă a căderii din multilateralism în politică de putere, în epoca contestării deschise a liberal democraţiei din unghiul populismelor şi naţionalismelor, de ce ar mai conta regulile democratice la Est de Prut?

acum 3 luni · comentarii (5)

Ne amintim contextul în care Emi Boc şi Victor Ponta au plecat de la guvernare. Cazul Colectiv l-a făcut pe Ponta să tragă concluzia că nu mai poate continua în funcţia de prim ministru. Acum suntem în aceeaşi situaţie, chiar mai gravă. Guvernul şi instituţiile statului sunt autorii morali ai crimelor de la Caracal.

acum 3 luni · comentarii (28)

România arată din ce în ce mai puţin a ţară şi tot mai mult a boală mintală. Statul român nu mai e capabil să asigure nici cele mai elementare lucruri care îi cad în grijă: asigurarea siguranţei publice şi ocrotirea dreptului la viaţă. Iar societatea noastră pare incapabilă să îl penalizeze. Nici pe el, nici pe politicienii care l-au confiscat pentru a le servi propriile interese.

acum 4 luni · comentarii (14)

Aici este situaţia gravissimă. Statul român n-a tras nicio concluzie după prăbuşirea avionului condus de Ivan în munţii Apuseni. Atunci, ca şi acum, statul a intervenit cu o întârziere nepermisă, neacordând nicio şansă Aurei Ion atunci, şi Alexandrei acum. Aura Ion a murit cu o lacrimă îngheţată pe obraz. Alexandra a murit strigând cu disperare după ajutor. Nu le-a auzit nimeni.

acum 4 luni · comentarii (22)

Preşedintele Klaus Iohannis a devenit peste noapte băiat bun. De treabă. Băiat Gigea. Şi-a căutat în mare grabă magnificul lui stilou Mont Blanc şi a semnat, în termenul legal, chiar cu o mică aniticipaţie, decretele de numire în funcţie ale noilor miniştri, aşa cum a fost pofta Vioricăi Dăncilă, a CExN al PSD şi a muribundului ALDE, cu Călin Popescu-Tăriceanu cu tot.

acum 4 luni · comentarii (38)

Discursul politizat al preşedintelui Klaus Iohannis din această seară m-a consternat şi asta în calitatea mea de tată, nu de alegător. Vinovaţii de eşecul statului din ultimii 30 de ani vin acum şi ne oferă lecţii despre ce este bine şi arată unii spre alţii cu degetul.

acum 4 luni · comentarii (34)

Acum, că a recunoscut două crime (două din câte? – bună întrebare), cetăţeanul Gheorghe Dincă din Caracal aşteaptă cu mare încredere şi cu foarte puţine emoţii ziua de luni, 29 iulie, când Curtea Constituţională va da, după şapte amânări, decizia finală privind modificările aduse de PSD-ALDE-UDMR Codului penal şi Codului de procedură penală. Or, legile astea îi aduc numai veşti bune.

acum 4 luni · comentarii (74)
Postari Recente