Organizaţia Femeilor Social Democrate îl susţine pe Dragnea „pentru a continua întregul efort pentru o guvernare cât mai bună în folosul României”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Femeilor Social Democrate îl susţine pe Liviu Dragnea „pentru a continua întregul efort pentru o guvernare cât mai bună în folosul României", a transmis, joi seară, Rovana Plumb. Ea susţine că „cei care astăzi se bucură că încă un lider PSD poate fi eliminat, să se gândească la cine va reprezenta mâine interesele României".

„Din 2005, asistăm la decimarea sistematică a elitelor politice ale României. Cei care astăzi se bucură că încă un lider PSD poate fi eliminat, să se gândească la cine va reprezenta mâine interesele României într-o lume atât de complicată, competitivă, într-o lume în care doar înţelepciunea, echilibrul, pot menţine pacea şi permit consolidarea şi dezvoltarea societăţilor democratice. ​Cei care astăzi jubilează, să se gândească la faptul că principalul model democratic al lumii îşi bazează temelia în primul rând pe drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, care includ şi prezumţia de nevinovăţie", se arată într-un comunicat transmis de Organizaţia de Femei a PSD şi semnat de Rovana Plumb

​Organizaţia Femeilor Social Democrate îndeamnă opinia publică "să reflecteze cu multă înţelepciune la tot ceea ce se întâmplă în aceste momente, inclusiv asupra acestui atac care se dă asupra partidului de guvernământ, printr-o condamnare în primă instanţă într-un dosar fără miză, fără substanţă, numai pentru a crea o falie în societatea românească şi a asmuţi români împotriva românilor pentru interesele politice ale unora care nu au fost validaţi prin vot democratic".

"​PSD rămâne strâns unit în jurul preşedintelui şi al idealurilor social democrate. PSD a dovedit că nu poate fi destructurat. PSD va continua să guverneze şi să lupte pentru fiecare român în parte, pentru a construi o societate mai bună, mai dreaptă, mai echitabilă", mai spune Rovana Plumb.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite