Orban: Vom depune moţiunea de cenzură în momentul în care vom considera că Guvernul este în cea mai proastă situaţie

Orban: Vom depune moţiunea de cenzură în momentul în care vom considera că Guvernul este în cea mai proastă situaţie

Ludovic Orban, preşedintele PNL. FOTO Mediafax

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă în momentul în care se va considera că „Guvernul este în cea mai proastă situaţie“, iar moţiunea are şanse să fie adoptată.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ştiţi foarte bine că în fiecare sesiune parlamentară  avem dreptul de a depune o moţiune de cenzură, vom folosi acest drept constituţional, în momentul cel mai potrivit în care vom considera că Guvernul este în cea mai proastă situaţie şi în care considerăm noi că există cele mai mari şanse ca o moţiune de cenzură să treacă. Până la sfârşitul sesiunii (parlamentare -n.r.) mai este timp. Vom căuta cel mai prielnic moment pentru a depune această moţiune de cenzură”, a declarat Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat duminică, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, că parlamentarii liberali vor depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, afirmând că vor strânge toate forţele politice din Parlament pentru a îndepărta coaliţia PSD-ALDE de la guvernare.

„Cred că astăzi, de aici, noi, cu toţii, trebuie să plecăm mult mai înflăcăraţi şi să spunem două lucruri extrem de răspicat: PSD-ALDE chiar trebuie să părăsească guvernarea până când răul pe care îl fac României nu este ireversibil şi, doi, PNL trebuie să ajungă la guvernare şi depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură. (...) Vom urmări încă de pe acum să strângem toate forţele politice, om cu om în Parlamentul României, să schimbăm majoritatea, să îndepărtăm PSD de la guvernare şi PNL să ajungă să guverneze România”, a declarat Raluca Turcan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările