Orban: Somăm PSD să înceteze atacurile mizerabile împotriva lui Iohannis, să înceteze stilul de campanie bazat pe minciună, calomnie, dezinformare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / George Călin
Premierul Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a cerut Partidului Social Democrat să înceteze atacurile mizerabile împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi stilul de campanie bazat pe „minciună, calomnie şi dezinformare”.

„Din păcate, PSD nu a înţeles nimic şi otrăveşte aerul acestei campanii electorale. Somăm PSD-ul să înceteze atacurile mizerabile împotriva preşedintelui României, Klaus Iohannis, somăm PSD-ul să înceteze stilul de campanie bazat pe minciună, calomnie, dezinformare”, a declarat Orban, luni, într-o conferinţă de presă.

Liderul de la Palatul Victoria a susţinut că PNL va repara toate "stricăciunile” făcute de PSD la adresa Justiţiei, a mediului de afaceri şi a întregii societăţi. 

„PNL îşi propune, aşa cum în primele săptămâni de campanie am pregătit programul de guvernare, am arătat românilor ce vrem să facem pentru România, la fel în ultimele două săptămâni vom transmite efectele favorabile ale programului naţional de dezvoltare al PNL pentru fiecare român. Vom face o campanie de prezentare a tuturor obiectivelor de investiţii pe care vrem să le finalizăm în următorii patru ani de zile, vom face o campanie pentru a prezenta toate reformele pe care le vom face, vom face o campanie în care vom prezenta repararea tuturor stricăciunilor făcute de PSD la adresa Justiţiei, la adresa funcţionării sistemelor publice, la adresa mediului de afaceri şi în general la adresa societăţii în ansamblu”, a mai afirmat Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite