Orban: Se răspândeşte în partid ideea că USR-iştii o să cedeze şi o să se întoarcă la guvernare şi cu Cîţu premier. Cea mai mare minciună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PNL Ludovic Orban FOTO Facebook
Liderul PNL Ludovic Orban FOTO Facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că în partidul pe care îl conduce se răspândeşte ideea că USR PLUS va ceda şi se va întoarce la guvernare şi cu Florin Cîţu premier, menţionând că această afirmaţie este o "minciună", pentru că USR PLUS se simte bine în opoziţie.

Ludovic Orban a declarat, joi, în Caraş-Severin, că USR PLUS a renăscut în opoziţie. 

"Se răspândeşte în partid că la un moment dat USR-iştii o să cedeze şi o să se întoarcă la guvernare şi cu Cîţu premier. Cea mai mare minciună. USR PLUS se simte bine în opoziţie. Ei au renăscut, s-au resolidarizat, au început să lanseze mesaje aşa cum o făceau în perioada guvernării PSD-iste, numai că ţinta, de data asta, suntem noi. De altfel, USR PLUS înregistrează un trend ascedent de când au trecut în opoziţie şi se simt foarte bine acolo. Să ne înţelegem cu ei, să refacem coaliţia de guvernare până nu prind gustul opoziţiei şi până nu o să le pară rău că au pierdut guvernarea. Pentru că în momentul în care nu le va mai părea rău că au pierdut guvernarea va fi foarte dificil de realizat şi refacerea coaliţiei. Şi atunci cu cine mai guvernăm?”, a afirmat Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite