Orban: Eu oameni atât de inculţi nu am văzut în viaţa mea. Cred că este cel mai idiot Guvern din istoria României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PNL Ludovic Orban. Foto: Inquam/Octav Ganea.
Liderul PNL Ludovic Orban. Foto: Inquam/Octav Ganea.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a criticat dur Cabinetul Dăncilă, numindu-l „cel mai idiot Guvern din istoria României”. Acesta a declarat că managementul politic din România s-a deterioriorat şi a spus despre şefii de ministere că „sunt cei mai proşti miniştri care au existat vreodată”.

Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, a vorbit sâmbătă la reuniunea regională a organizaţiilor din PNL despre starea managementului politic din România, acuzând de o distrugere a calităţii acestuia. Orban a criticat dur Cabinetul Dăncilă, numindu-l „cel mai idiot Guvern din istoria României” şi a descris şefii de ministere ca fiind „cei mai proşti care au existat vreodată”. 

„Avem mari probleme în România şi trebuie să găsim un răspuns serios. De aici pleaca toate relele, de la distrugerea calităţii managementului politic. Am ajuns în vârf, într-un fund pe care nu-l mai putem accepta. Toate ţările sunt conduse de oameni care au în spate pregătire şi echipe de profesionişti. Astăzi managerii politici publici pe care ni-i dă PSD sunt la genunchiul broaştei. Eu oameni atât de inculţi nu am văzut în viaţa mea. Cred că este cel mai idiot Guvern din istoria României, cei mai proşti miniştri care au existat vreodată în istoria României. Nu înţeleg cum membrii PSD pot accepta o asemenea situaţie”, a declarat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, preşedintele PNL Ludovic Orban, prezent la reuniunea regională a organizaţiilor PNL din Oltenia.

Mai mult, liberalul a dat exemplul ministrului de Interne, Carmen Dan, despre care a afirmat că ar fi absolvit facultatea cu o medie mică. 

„Carmen Dan, de exemplu, a terminat cu 5,50 la Universitatea Ecologică”, a precizat preşedintele PNL, potrivit Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite