Orban: „Nu e ţară democratică în lume în care partidul care organizează alegerile să inventeze că a fost fraudă electorală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că afirmaţia conform căreia alegerile ar fi fost fraudate este „o chestie de cascadorii râsului” şi că „alegerile au fost atât de corecte cât de bine organizate au fost de acest guvern”

Preşedintele PNL a afirmat că „nu e ţară democratică în lumea asta în care partidul care organizează alegerile să inventeze că a fost fraudă electorală”, informează digi24.ro.

„Readuc aminte, preşedintele AEP este numit de majoritatea parlamentară, actele normative privitoare la organizarea alegerilor au fost emise de guvernul. Organizarea alegerilor efectivă a fost făcută de Guvernul lor. E o nebunie totală, poate din cauză că au fost 40 de grade azi, s-or fi plimbat cu capul în soare”, a mai spus Orban.

„Este o aberaţie totală, alegerile au fost atât de corecte cât de bine organizate au fost de acest guvern, iar cu siguranţă nu au fost bine organizate în diasporă pentru că nu li s-a permis la zeci de mii de români să-şi exercite dreptul la vot şi l-au exercitat în nişte condiţii umilitoare”, a concluzionat liderul PNL.

Victimizare la cote maxime. PSD acuză fraudarea alegerilor europarlamentare şi cere comisie de anchetă, deşi Guvernul PSD a organizat scrutinul din 26 mai

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite