Orban: „Mulţi dintre cei care-şi clamează susţinerea pentru Cîţu nu-l consideră capabil să conducă partidul. O fac din alte motive”. Avertismentul şefului PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban şi Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, faptul că mulţi dintre susţinătorii lui Florin Cîţu ar fi alături de acesta doar pentru că au anumite interese, nu pentru că au încredere în capacitatea premierului de a conduce partidul. Orban a vorbit şi despre „forţele exterioare” care se bagă în treburile interne ale formaţiunii

Nu m-am aşteptat ca Cîţu să candideze la şefia. Nu m-am aşteptat ca oameni din conducerea PNL şi au încercat să-şi pună cununa cu lauri la fiecare victorie a PNL, să spună că preşedintele nu a avut nicio legătură, că preşedintele nu e bun”, a declarat Ludovic Orban.

„Mulţi dintre cei care-şi clamează susţinerea pentru Cîţu, nu-l consideră capabil să conducă partidul. O fac din alte motive, nu pentru a face bine PNL. Cred că noi trebuie să rămânem aşa cum ne-au perceput şi trebuie să ne perceapă liberalii. Liberalii sunt oameni de onoare, de cuvânt, nu-şi schimbă opiniile de la o zi la alta”, a completat şeful PNL. 

Liderul liberal a subliniat că de două luni sunt forţe din exterior care încearcă să-l avantajeze pe Florin Cîţu.  „Sunt forţe care-şi bagă coada de două luni în dem internă, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâini la spate,care arată pisica, care scot scheleţi din dulap, nu cedez. Ca la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz. Nu cedez. Voi da bătălia pentru PNL, pentru România”, a conchis Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite