Orban: Managementul Spitalului Judeţean Suceava, asigurat de o echipă de medici militari cu experienţă

Orban: Managementul Spitalului Judeţean Suceava, asigurat de o echipă de medici militari cu experienţă

Ludovic Orban FOTO gov.ro

Managementul Spitalului Judeţean Suceava va fi asigurat de o echipă de medici militari cu experienţă, a declarat premierul Ludovic Orban la înceăutul şedinţei de Guvern.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am decis ca managementul Spitalului Judeţean Suceava să fie asigurat de o echipă de medici militari cu experienţă care să repună în funcţiune spitalul, într-un timp cât mai scurt”, a declarat Ludovic Orban la începutul şedinţei de Guvern.

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este necesară repunerea în funcţiune a Spitalului Judeţean Suceava, cât mai rapid, existând pentru acest lucru resurse, echipamente, echipă de coordonare de la Bucureşti şi personal. Iohannis a spus că „este corect, este oportun şi este necesar să se introducă proceduri militare, pentru a reveni foarte rapid la normalitate” şi le-a transmis sucevenilor că nu este o sancţiune pentru ei carantina care a fost impusă, ci o modalitate de a-i proteja. În plus, şeful statului a afirmat că a cerut Guvernului să găsească resurse financiare europene pentru a oferi un bonus de 500 de euro lunar personalului medical care luptă împotriva coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: