Orban, întrebat dacă a trăit cu 3.000 de lei lunar: Da. Sunt un om foarte modest. N-am aplecare spre a trăi pe picior mare. Sunt poate cel mai cinstit premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a explicat de ce are o avere atât de modestă. „Din indemnizaţiile pe care le primeşti din funcţii publice nu te poţi îmbogăţi“, a spus liderul PNL, precizând că nu a primit niciodată bani necuveniţi. Potrivit declaraţiei de avere, Orban a trăit dintr-o leafă de 3.000 de lei pe lună.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat dacă a trăit, într-adevăr, cu doar 3.000 de lei lunar până să ajungă la Palatul Victoria. „Da. Asta e problema dvs? Uitaţi-vă în declaraţia de avere, care spune totul despre cariera mea, despre cinstea mea. Niciodată nu am acceptat să primesc venituri care nu mi se cuvin. Din indemnizaţiile pe care le primeşti din funcţii publice nu te poţi îmbogăţi. Sunt un om foarte modest. Nu am aplecare spre a trăi pe picior mare. La fel e şi familia mea. Nu sunt cel mai sărac premier, sunt poate cel mai cinstit premier“, a spus Ludovic Orban. 

Premierul Ludovic Orban deţine, conform declaraţiei de avere, o casă de vacanţă în co-proprietate cu soţia, iar anul trecut a avut venituri nete de 37.000 de lei din activităţi de consultanţă tehnică. Aşadar, până să ajungă premier, Orban încasa lunar doar 3.000 de lei pe lună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite