Orban, întrebat despre apelativul „panaramă” folosit de Nicuşor Dan: Nu s-a referit la doamna Firea. Înţeleg că doamna Firea vrea să se victimizeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Ludovic Orban a precizat, întrebat marţi la Cluj cum vede faptul că Nicuşor Dan a folosit apelativul „panaramă”, că acesta nu se referea la Gabriela Firea. Premierul a mai spus că „doamna Firea vrea să se victimizeze”.

„Nu s-a referit la doamna Firea. Înţeleg că doamna Firea vrea să se victimizeze. Subiectul acesta e un non-subiect. Singurul subiect clar şi precis e acela că în 4 ani de zile primarul PSD nu a rezolvat nicio problemă a Bucureştiului, a agravat toate problemele de fond ale Bucureştiului şi în fapt nu a făcut mai nimic. Chiar şi pasajul de la Ciurel este o inaugurare ridicolă a unui proiect pe care nici măcar nu l-a înţeles primarul general, un pasaj care duce de nicăieri spre nicăieri”, a declarat Ludovic Orban, întrebat marţi la Cluj despre subiect.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a afirmat luni că această campanie electorală pe care o duce este împotriva imposturii şi a unui „uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult”.

El a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale „să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă”. Dan a mai spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”. 

Ulterior, Nicuşor Dan a venit cu precizări pe Facebook şi a spus că nu a folositt interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”, iar persoanele pe care le-a avut îmn vedere sunt cele două agitatoare care vi şi fac zgomot în faţa sediului şi care „au perturbat mai multe evenimente electorale şi care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite