Orban e gata să-i ia locul lui Iohannis pentru confruntarea cu Dăncilă. „Să facă o dezbatere cu mine despre dezastrul lăsat”

Orban e gata să-i ia locul lui Iohannis pentru confruntarea cu Dăncilă. „Să facă o dezbatere cu mine despre dezastrul lăsat”

Ludovic Orban ar vrea el o dezbatere împotriva Vioricăi Dăncilă, suplinindu-l astfel pe Klaus Iohannis.FOTO Ilona Andrei

Premierul Ludovic Orban a declarat, marţi, că ar fi el dispus să vină la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, dacă s-ar discuta despre modul cum a guvernat PSD în ultimii trei ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dacă vrea o dezbatere doamna Viorica Dăncilă, să facă o dezbatere cu mine despre dezastrul pe care l-a lăsat”, a spus Orban la Parlament, citat de stiripesurse.ro

Şeful de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a afirmat că preşedintele în exerciţiu nu va merge la nicio dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, deoarece acesta se concentrează pe discuţiile cu alegătorii. Viorica Dăncilă i-a cerut lui Iohannis de mai multe ori să se întâlească în cadrul unei dezbateri, luni fiind trimisă şi o scrisoare oficială echipei lui Iohannis, în care se cere organizarea a cel puţin două dezbateri în tumătoarele zece zile. 
 
Klaus Iohannis, care acum evită dezbtaterea, a insistat la rândul său în 2014 pentru organziarea unei dezbateri împotriva lui Victor Ponta, numindu-l pe acesta „arogant”.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările