Orban, către Dragnea: Liviule, dacă eşti bărbat, te aştept la orice post tv la o dezbatere cinstită privind starea naţiunii. Reacţia liderului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL Ludovic Orban l-a invitat pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică despre situaţia ţării, spunând că e timpul ca „vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte”. El a spus că, dacă este bărbat şi are curaj, îl aşteaptă la orice oră şi la orice post de televiziune şi că doar printr-o dezbatere faţă în faţă pot înţelege cetăţenii ce se întâmplă în România.

„Liviule, dacă eşti bărbat, dacă ai curaj, dacă nu ţi-e ruşine de ce ai făcut, te aştept la orice oră, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstită, directă, privind starea naţiunii. Faptul că te ascunzi în spatele lătrăilor de partid şi a pseudoanaliştilor care funcţionează ca purtători de cuvânt ai PSD, nu face decât să inducă o ceaţă suplimentară asupra realităţii economice româneşti”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a adăugat că „este momentul ca vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte” şi că doar o dezbatere publică despre situaţia ţării şi despre direcţia în care trebuie să se îndrepte România le poate permite cetăţenilor să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat.

„Îl provoc pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică privind situaţia României astăzi, privind distrugerea sistematică a economiei de către guvernul PSD şi privitor la direcţia în care trebuie să se îndrepte România. Este momentul ca vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte”, a subliniat Orban.

Dragnea: Noi încercăm să conducem ţara asta şi o conducem bine

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, miercuri, în Parlament, referitor la invitaţia lui Ludovic Orban, că ar trebui să se întâlnească în campania electorală din 2020. Dragnea a afirmat că PSD încearcă să conducă ţara, concluzia sa fiind: „Se pare că o conducem bine”.

„Dezbaterea, în campania electorală, în 2020. Nu l-am văzut nici în 2016 preocupându-se de temele economice, nici până astăzi. Noi totuşi încercăm să conducem ţara asta şi se pare că o conducem bine şi ne ocupăm de lucruri serioase”, a declarat Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite