Orban, după disputa Bădulescu-Nicuşor Dan: Firea l-a trimis acolo ca să împingă la scandal. S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban susţine că viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost trimis de Gabriela Firea la conferinţa lui Nicuşor Dan cu scopul de a face scandal. ”Singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul”, a afirmat liderul PNL.

”S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată, a unui candidat la primărie. S-au descalificat, şi-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureşteni şi că singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul din Bucureşti şi despre administraţia catastofală a PSD în Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban. 

Premierul a mai spus că nu se aştepta ”la asemenea mitocanie si bădărănie din partea PSD”. ”Treaba ta ca viceprimar este să rezolvi problemele bucureştenilor, nu să boicotezi, în cel mai golănesc mod pozibil, un cetăţean al municipiului Bucureşti care vrea să-şi spună un punct de vedere”, a adăugat Orban. 

Nicuşor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, a organizat o conferinţă de presă pe stradă, în Prelungirea Ghencea, pentru a marca eşecul administraţiei PSD. Azi se împlinesc patru ani de când Gabriela Firea a fost aleasă primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat în mod grobian conferinţa lui Nicuşor Dan. Cei doi s-au îmbrâncit.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite