Orban, despre scrisoarea liderului ALDE: Cine e Tăriceanu? Nu primesc misive de la el

Orban, despre scrisoarea liderului ALDE: Cine e Tăriceanu? Nu primesc misive de la el

Ludovic Orban FOTO Inquam photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, la Constanţa, că nu a primit scrisoarea deschisă de la Călin Popescu Tăriceanu, prin care acesta cere susţinerea liberalilor în demersul de revocare a lui Augustin Lazăr, dar spune că iniţiativa oricum îl găseşte pe procurorul general la final de mandat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat, duminică, la Constanţa, unde a participat la întâlnirea cu aleşii locali, activul de partid şi candidaţi PNL pentru alegerile europarlamentare pentru regiunea de sud-est, Ludovic Orban a fost întrebat şi despre apelul făcut de Călin Popescu Tăriceanu. „Cine e Tăriceanu?”, a întrebat el mai întâi, spunând apoi că nu ştie despre scrisoarea liderului ALDE.

„Nu primesc niciun fel de misive de la el”, a explicat liderul liberal.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu le cere liberalilor să susţină demersul de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. „Vă cer să-l convingeţi pe domnul Iohannis, liderul vostru vremelnic, să dea dovadă de respect faţă de cei care au fondat PNL, să dea dovadă de respect pentru cei care au murit în temniţele comuniste“, scris Tăriceanu într-o scrisoare deschisă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările