Orban, despre schimbarea lui Toader din funcţia deţinută în Comisia de la Veneţia: Ne-am gândit la acest lucru. Se plânge degeaba deocamdată

Orban, despre schimbarea lui Toader din funcţia deţinută în Comisia de la Veneţia: Ne-am gândit la acest lucru. Se plânge degeaba deocamdată

Premierul Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul nu a făcut încă niciun demers privind schimbarea lui Tudorel Toader din poziţia de reprezentant al României în Comisia de la Veneţia, dar că iau în calcul această posibilitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Recunosc, ne-am gândit, dar nu am făcut niciun demers. Se plânge degeaba deocamdată. Trebuie să analizăm regulile, cutumele şi să luăm cea mai porivită decizie”, a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă Guvernul vrea să-l schimbe pe Tudorel Toader din poziţia pe care o are în cadrul Comisiei de la Veneţia. 

Tudorel Toader a scris Comisiei de la Veneţia că circulă informaţia potrivit căreia Guvernul ar intenţiona să-l revoce din calitatatea de membru al comisiei şi demontează toate controversele care îl vizează, explicând că a refuzat să promoveze OUG privind amnistia şi graţierea, faptul că ministerul a susţinut neconstituţionalitatea legii recursului compensatoriu, modul în care au fost promovate modificările Codurilor penale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: