Orban, despre schimbarea lui Toader din funcţia deţinută în Comisia de la Veneţia: Ne-am gândit la acest lucru. Se plânge degeaba deocamdată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul nu a făcut încă niciun demers privind schimbarea lui Tudorel Toader din poziţia de reprezentant al României în Comisia de la Veneţia, dar că iau în calcul această posibilitate.

„Recunosc, ne-am gândit, dar nu am făcut niciun demers. Se plânge degeaba deocamdată. Trebuie să analizăm regulile, cutumele şi să luăm cea mai porivită decizie”, a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă Guvernul vrea să-l schimbe pe Tudorel Toader din poziţia pe care o are în cadrul Comisiei de la Veneţia. 

Tudorel Toader a scris Comisiei de la Veneţia că circulă informaţia potrivit căreia Guvernul ar intenţiona să-l revoce din calitatatea de membru al comisiei şi demontează toate controversele care îl vizează, explicând că a refuzat să promoveze OUG privind amnistia şi graţierea, faptul că ministerul a susţinut neconstituţionalitatea legii recursului compensatoriu, modul în care au fost promovate modificările Codurilor penale.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite