Orban, despre înlocuitorul lui Nazare: „Trebuie să fie o propunere a PNL, care să fie discutată şi cu premierul.” Ce spune despre o viitoare revocare în Guvern

Orban, despre înlocuitorul lui Nazare: „Trebuie să fie o propunere a PNL, care să fie discutată şi cu premierul.” Ce spune despre o viitoare revocare în Guvern

Ludovic Orban FOTO: Adevărul

Ludovic Orban a declarat că nu au fost discuţii cu privire la persoana care îl va înlocui pe Alexandru Nazare la Ministerul Finanţelor şi nici nu ştie să existe intenţia unei alte revocări în Guvern.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Deocamdată premierul girează portofoliul de la Finanţe, o perioadă de timp până vom formaliza o propunere. Nu ştiu dacă îşi doreşte să stea 40 de zile la Finanţe”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul şedinţei de luni a coaliţiei de la Palatul Victoria.

Chestionat dacă noul ministru de Finanţe trebuie propus de partid sau de către premier, Orban a răspuns: „Evident trebuie să fie o propunere a PNL care trebuie discutată şi cu premierul”. El a adăugat că nu au fost discuţii despre înlocuitorul lui Alexandru Nazare la portofoliul Finanţe.

În ceea ce priveşte o  altă posibilă remaniere, liderul liberalilor a precizat că nu are cunoştinţă să existe intenţia revocării vreunui alt ministru nici de la PNL, nici de la celelalte formaţiuni politice care fac parte din coaliţie.

„Nu am cunoştinţă de vreo altă revocare din partea altui ministru, nici din partea PNL, nici de la celelalte partide. Nu susţin remanierea altor oficiali. Nu a existat niciun motiv pe care eu să-l iau în calcul. Rezultatele activităţii domnului Alexandru Nazare s-au şi văzut concret”, a explicat Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările