Orban, despre Dragnea: Furuncul care desfigurează imaginea Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că Liviu Dragnea este un „furuncul” care desfigurează imaginea Parlamentului şi spune că prioritatea zero pentru PNL este demiterea sa.

„Ultima mojicie făcută de Dragnea umple paharul. Să chemi la baie un jurnalist care te întreabă de nerealizarea promisiunilor electorale arată un comportament de interlop, de mardeiaş de la colţul străzii. Arată, de asemenea, atitudinea şefului PSD faţă de presa independentă, care îndrăzneşte să critice sau să pună întrebări incomode, atitudine de cenzor comunist. Devine o obligaţie morală pentru orice parlamentar să voteze scoaterea de pe faţa Parlamentului a acestui furuncul care desfigurează imaginea forului democratic cel mai reprezentativ”, scrie Ludovic Orban pe Facebook.

El conchide spunând că „zilele lui Dragnea în fruntea Camerei sunt numărate” şi PNL va face „ceea ce trebuie cât de curând”.

Reacţia lui Orban vine după ce Liviu Dragnea a chemat din nou un jurnalist în baie. În momentul în care un jurnalist l-a întrebat pe Liviu Dragnea, pe holurile Parlamentului, dacă are vreun sentiment de mustrare pentru că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite până acum, liderul PSD a răspuns, din uşă: „Aşa se fac interviurile, vii cu mine în baie?”.

Un episod similar avut loc anul trecut în octombrie. Şi atunci, Liviu Dragnea s-a arătat iritat de reporterii care îl aşteptau pe holul din Camera Deputaţilor şi i s-a adresat unuia dintre aceştia, astfel: „Hai în baie, puiule. Hai în baie, îţi ies poze ca lumea”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite