Orban, despre amânarea alegerilor locale: Sunt păsărele scoase de cei de la PSD. Le este frică de alegeri pentru că le vor pierde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Ludovic Orban.FOTO gov.ro
Premierul Ludovic Orban.FOTO gov.ro

Ludovic Orban a declarat, întrebat vineri la vizita în judeţul Mehedinţi despre o posibilă amânare a alegerilor locale din 27 septembrie, dacă nu va începe şcoala pe 14 septembrie, că acestea sunt „păsărele scoase de cei de la PSD”, pentru că social-democraţii se tem fiindcă ştiu că vor pierde alegerile.

„Despre amânarea alegerilor? Sigur că astea sunt păsărele scoase de cei de la PSD. Sigur le este frică de alegeri, pentru că le vor pierde. Lumea s-a săturat de subdezvoltare, de scandal. Lumea are nevoie de proiecte, de investiţii, de încredere în capacitatea guvernanţilor de a asigura o dezvoltare rapidă”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat vineri la Halânga, comuna Izvoru Bârzii, cum comentează faptul că PSD insistă cu amânarea alegerilor şi dacă nu începe şcoala trebuie amânare localele.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă la Fălticeni că, în cazul în care Guvernul va decide amânarea deschiderii anului şcolar, este decis ca, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, „să provoace o discuţie serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale”.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că este timpul prea scurt până la alegerile locale ca PSD să mai poată face ceva pentru amânarea acestora. El a precizat că organizarea alegerilor aparţine Guvernului, indiferent de culoarea politică, şi o decizie de amânare poate fi luată doar de către Executiv, însă liberalii ţin neapărat ca localele să aibă loc pe 27 septembrie.

Premierul Ludovic Orban efectuează vineri o vizită în judeţul Mehedinţi,alături de ministrul Economiei Virgil Popescu şi ministrul Transporturilor Lucian Bode.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite