Orban: Dacian Cioloş datorează PNL aproape toate funcţiile ocupate. PNL nu-i datorează nimic lui Cioloş

Orban: Dacian Cioloş datorează PNL aproape toate funcţiile ocupate. PNL nu-i datorează nimic lui Cioloş

Ludovic Orban FOTO Eduard Enea

Liberalul Ludovic Orban spune că Dacian Cioloş datorează Partidului Naţional Liberal aproape toate funcţiile ocupate la nivel naţional şi la nivel european, dar că PNL nu-i datorează nimic fostului premier, precizând însă că Dacian Cioloş este binevenit să se înscrie în partid dacă va dori să facă acest lucru

Ştiri pe aceeaşi temă

Ludovic Orban a susţinut, miercuri seară, o conferinţă de presă la Constanţa, în cadrul căreia a fost întrebat despre relaţia PNL cu Dacian Cioloş , precizând că fostul premier datorează liberalilor aproape toate funcţiile ocupate.

“Dacian Cioloş îşi datorează aproape toate funcţiile pe care le-a deţinut atât la nivel naţional, cât şi la nivel european, le datorează susţinerii politice a Partidului Naţional Liberal. Poziţia de secretar de stat, de ministru al Agriculturii, de comisar european pe agricultură, funcţia de prim-ministru, candidatura din nou la prim-ministru, toate le datorează Partidului Naţional Liberal. PNL nu cred că-i datorează lui Dacian Cioloş nimic. Cu toate astea, vă spun că dacă Dacian Cioloş ar vrea să se înscrie în Partidul Naţional Liberal, ceea ce, după declaraţiile domniei sale din ultima vreme, cred că devine din ce în ce mai puţin posibil, dacă ar dori să se înscrie ar fi binevenit”, a afirmat Ludovic Orban.

Întrebat dacă el consideră că Dacian Cioloş a trădat PNL, Orban a răspuns: “Nu. A fost greşeala noastră că l-am desemnat candidat la funcţie de prim-ministru fără să fie membru PNL, nu a fost greşeala lui”.

De asemenea, Orban a precizat că fiecare funcţie ocupată în cadrul PNL trebuie câştigată în competiţia internă, prin votul membrilor partidului.

Ludovic Orban s-a aflat, miercuri, la Constanţa, unde a avut întâlniri atât cu conducerea judeţeană a partidului, cât şi cu membri din teritoriu şi cu primari liberali.

Orban şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia PNL şi în acest sens doreşte să ajungă în fiecare organizaţie judeţeană, de două ori, înainte de congresul partidului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările