Orban: Dacă colegii mei vor persista în speranţa de a obţine voturile PSD la învestirea unui Guvern minoritar, există posibilitatea să ne despărţim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a declarat la RFI că nu a discutat cu parlamentarii liberali care îl susţin asupra unei eventuale demisii în bloc din partid. „Dacă colegii mei vor persista în speranţa absurdă de a obţine voturile PSD-ului la învestirea unui Guvern minoritar, evident că există posibilitatea să ne despărţim", spune Orban fiind întrebat dacă are de gând să demisioneze din paritd.

„În momentul de faţă, pe mine mă interesează să găsim o soluţie pentru România, o soluţie de guvernare. Poziţia mea publică a fost foarte clară, nu cred că există o altă şansă de a forma un Guvern onorabil şi benefic pentru România decât prin refacerea coaliţiei de guvernare”, a declarat Ludovic Orban la RFI, fiind întrebat dacă are de gând să demisioneze din PNL. 

Liderul spune că nu mai acceptă o experineţă, cum a fost experienţa USL, „distrugătoare pentru România”. 

„Dacă colegii mei vor persista în speranţa absurdă de a obţine voturile PSD-ului la învestirea unui Guvern minoritar, evident că există posibilitatea să ne despărţim. Eu nu am trăit atâţia ani, ca să mai accept încă o experienţă distrugătoare pentru România, cum a fost experienţa USL”, a mai declarat liderul. 

Întrebat dacă cei 41 de parlamentari care-l susţin vor pleca şi ei din PNL odată cu el, liberalul a mai precizat: ”N-am purtat astfel de discuţii deocamdată”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite