Orban: „Coaliţia este într-o pauză de luptă. Imaginea României este şifonată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PNL. FOTO: Facebook
Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi liderul PNL. FOTO: Facebook

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a transmis, miercuri, 15 septembrie, că, în acest moment, coaliţia de guvernare este „într-o pauză de luptă”, situaţie din urma căreia România iese şifonată.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal a transmis miercuri că ţara este afectată de criza politică atât în plan extern, cât şi în plan intern.

„Coaliţia de guvernare este într-o pauză de... luptă. Fiecare zi în care România este afectată de această criză politică produce efecte extrem de negative asupra României. În plan extern, imaginea României este şifonată şi toată lumea se întreabă ce este cu criza aceasta politică. 

Investitorii se gândesc de şapte ori dacă să investească în România, ca să nu mai zic că e posibil să fugă unii dintre investitori. Sunt create premise pentru scăderea ratingului ţării. Şi aşa ne împrumutăm cel mai scump din toate ţările europene. De asemenea, se vede că această criză a afectat cursul de schimb. Trebuie soluţionată cât mai repede”, a transmis Orban miercuri, din Parlament. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite