Orban, chemat la raport în Parlament de către PSD la Ora prim-ministrului. Reacţia premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat luni solicitarea PSD ca premierul să vină la raport şi să prezinte proiectul de buget pentru anul viitor. Astfel, plenul Camerei - „Ora prim-ministrului” - va avea loc pe 9 noiembrie ora 16.00. Ludovic Orban a precizat că se va prezenta în Parlament dacă va fi chemat.

„Normal că Parlamentul dacă mă invită, voi fi prezent”, a anunţat luni Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că social-democraţii au decis joi să îl cheme la raport pe prim-ministrul Ludovic Orban privind proiectul de buget pe anul viitor. 

„Dacă nu este nimic de ascuns, dacă este totul corect faţă de români, de ce nu este publicat bugetul pe anul viitor, de ce nu se organizează o conferinţă de presă la nivel guvernamental astfel încât toţi românii să afle care sunt intenţiile concrete ale Guvernului cu privire la TVA, de exemplu. Sunt analişti economici, de asemenea consultanţi economici care în această perioadă fac tot felul de calcule şi scheme cum va evolua economia românească în momentul în care TVA va creşte”, a afirmat Firea.

Premierul a reacţionat la declaraţiile Gabrielei Firea şi a spus că „doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului” şi la cheltuielile “nesăbuite” făcute cu clientele adunate din rândul PSD din toate localităţile din jurul Bucureştiului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite