Orban, atac la conducerea PNL: Am venit să le spun că trebuie să plece ei, nu eu. Au preferat un amantlâc jenant cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban este cu un pas în afara PNL FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban este cu un pas în afara PNL FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban a lansat mai multe atacuri la adresa noii conduceri a PNL, înainte de şedinţa în care va fi propusă excluderea sa din partid. Fostul şef al liberalilor a subliniat că persoanele din conducerea partidului „au preferat un amantlâc jenant cu PSD” şi a precizat că Florin Cîţu nu e bun să conducă nici o administraţie de scară de bloc.

„Avem un preşedinte de partid care a făcut praf coaliţia, a făcut praf partidul, L-a dus la 10-12 procente şi l-a făcut nefrecventabil.  Conducerea a hotărât să bată palma cu PSD, cu toate că PNL s-a comportat ca cel mai mare duşman al PSD.  Aceşti domni vor să propună excluderea mea din PNL. Vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile aberante ale lui Iohannis, Cîţu, care au aruncat coaliţia în aer. Au preferat un amantlâc jenant cu PSD”, a declarat Ludovic Orban înainte de şedinţa de BEx.

Fostul şef al liberalilor a subliniat şi modul cum va aborda şedinţa. „O să-i spun lui Cîţu că nu e calficat să conducă nici o administraţie de scară de bloc, nici o secţie (...)Am venit să le spun că trebuie să plece ei, nu eu”, a completat Orban. 

Fostul şef al Camerei Deputaţilor nu a vrut să dea detalii concrete despre planurile sale politice şi partidul pe care îl pregăteşte. „Mă voi consulta cu colegii, cu apropiaţii mei, cu oamenii care au conştiinţă, respect faţă de cetăţean. Şi vom lua o decizie”.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite