Orban: Sunt anti-Dragnea, nu pot să comentez absurdităţile pe care le rosteşte un disperat, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva statului Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PNL, Ludovic Orban, se declară „anti-Dragnea“, spunând că nu poate comenta absurdităţile unui „disperat” care „nu ştie ce vorbeşte“. Orban îi răspunde în acest fel lui Liviu Dragnea, care a afirmat că plângerea penală depusă împotriva premierului a fost concepută la Cotroceni şi, pe lângă „alte prostii“ pe care le conţine, se poate vorbi despre antisemitism instituţional.

„Am văzut declaraţiile domnului Dragnea. Eu sunt anti-Dragnea, dar asta nu înseamnă că sunt împotriva statului Israel. Sunt un om care a susţinut relaţii prieteneşti cu statul Israel. Resping aceste inepţii şi invenţii spuse şi realizate de disperatul Dragnea, care nu ştie ce vorbeşte. Nu pot să comentez absurdităţile pe care le rosteşte un disperat“, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă a fost concepută la Cotroceni şi, pe lângă alte prostii pe care le conţine, se poate vorbi de antisemitism instituţional, pentru că este tratat Statul Israel ca o putere străină cu care noi suntem în conflict.

„Subiectul din ultimele zile, plângera penala depusă de Ludovic Orban. Se conturează ideea că aici vorbim, pe lângă alte prostii, de antisemitism instituţional. În momentul în care citim acea plângere, se vorbeşte de acuzaţii de înaltă trădare pentru un oficial care a avut întâlniri oficiale cu şefi de stat şi de guvern din altă ţară, dincolo de faptul că este o abordare KGB-istă, că este o abordare ceauşistă, că este o abordare securistă care ne duce cu gândul la agenturili străine, este tratat Statul Israel ca o putere străină cu care noi suntem în conflict. După părererea noastră, este o acţiune care aduce deservicii majore României. Atât cei care au conceput această plângere penală, cât şi cel care şi-a asumat-o, dau dovadă de o mare iresponsabilitate. Sunt acuzaţi cetăţeni israelieni că sunt agenţi de influenţă, am văzut comentarii că ar fi spioni, fără niciun fel de responsabilitate, fără o minimă bază, fără niciun fel de dovadă sau probă. Înseamnă, pe acest precedent, că toţi consultanţii străini care au fost în România în ultimii ani şi care probabil că vor mai veni, aşa cum merg şi în alte ţări, sunt agenţi de influenţă şi cei care au lucrat cu ei pot fi acuzaţi de înalta trădare“, a afirmat Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite