Tudorel Toader şi-a publicat demisia pe Facebook: „Dăncilă decide ce face cu ea“. Un protestatar: Sclavule! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudorel Toader a anunţat că va demisiona din funcţia de ministru al Justiţiei, dar va rămâne în minister până la numirea succesorului său. Ulterior, Toader şi-a publicat demisia pe Facebook.

„Voi merge la Guvern şi voi avea o altă întrevedere cu doamna premier. Voi rămâne la minister până în momentul în care în Monitorul Oficial apare numele şi prenumele noului ministru, căruia îi voi preda documentele ministrului. Prin urmare, merg la Guvern şi îi prezint doameni premier demisia din funcţia de ministru al Justiţiei. Domnia sa va decie ce face cu această demisie. Probabil o va trimite preşedintelui“, a spus Tudorel Toader. 

toader

Joi dimineaţă Tudorel Toader a precizat că se va gândi până la „finalul programului de lucru“ dacă îşi dă demisia sau nu  din funcţia de ministru al Justiţiei, în contextul în care cererea de revocare a sa a ajuns la Palatul Cotroceni de miercuri seară.

Momentul în care un protestatar strigă dintr-un autovehicul - „Sclavule”: 3.15

Video Epoch Times Romania / Facebook

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la propunerile de remaniere, că PSD vrea să întărească asaltul asupra justiţiei.

„Ieri au fost trimise la Cotroceni propuneri de revocare şi propuneri de noi miniştri. Însă, primind acele scrisori mi-am pus întrebarea ce se doreşte cu această remaniere guvernamrntală. De regulă, o remaniere se face pentru a face guvernul mai bun, mai eficient, mai eficace. Prima mea impresie este că această remaniere guvernamentală se face pentru ca lucrurile se meargă mai prost. Aşa ceva este pur şi simplu inadmisibil. Este o primă impresie pe care am vrut să o comunic opiniei publice. Mai multe despre aceste lucruri voi comunica la începutul săptămânii viitoare, când voi avea o explicaţie pe ceea ce probabil va trebui să se întâmple”, a declarat Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite