Adoptarea bugetului, cel mai târziu la începutul lunii martie. Cum arată calendarul stabilit de Parlamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii coaliţiei stabilesc azi calendarul pentru buget. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Liderii coaliţiei stabilesc azi calendarul pentru buget. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului a stabilit zilele pentru dezbaterea bugetului pe 2021 şi a luat decizia ca votul final să fie cel mai târziu marţea viitoare, adică pe 2 martie.

UPDATE Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat care va fi calendarul dezbaterilor şi al adoptării legii bugetului şi a asigurărilor sociale de stat pe 2021:

„Până joi, la ora 10, se depun amendamentele la legea bugetului. Între orele 12.00 şi 16.00 joi vor avea loc comisii permanente pentru avizare. Comisiile reunite de buget vor dezbate pe articole  după ora 16, joi.

Termenul pentru finalizarea raportului este sâmbătă, ora 16.00. Termenul de depunere a raportului este luni, la 10.00. Dezb în pleneul reunit au loc luni, la ora 16.00. Marţi, 2 martie, va fi votul final cel mai târziu”, a precizat Ludovic Orban

***

Şedinţa comună a Birourilor Permanente din Parlament a fost stabilită pentru ora 15.00. Liderii coaliţiei de guvernare vor stabili care vor fi zilele de dezbatere şi când ar trebui să fie votul final. 

Proiectul de lege pentru bugetul pe 2021 a ajuns în Parlament marţi, la aproape două săptămâni faţă de datat iniţială când coaliţia de guvernare preconiza că îl va trimite. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite