Adevărul Live. Daniel Băluţă, candidatul PSD la Primăria Sectorului 4: Piedone a strâns semnăturile pentru candidatură cu poliţişti locali, în timpul programului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 4, Daniel Băluţă, a vorbit, la Adevărul Live, despre programul său electoral şi despre decizia instanţei de a-i respinge candidatura lui Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4.

Principalele declaraţii:

Despre ce a găsit în Primăria păstorită de Cristian Piedone:

Pentru mine, este destul de dificil să pot înţelege mecanismele de gândire pe care le are. Deciziile Justiţiei nu le comentez. El este cel în măsură să măsoare oportunitatea acestei candidaturi. Nu m-am aşetptat nicio formă ca dânsul să-şi depună candidatură.

Ca viceprimar al Sectorului 4, am calitate de martor, iar ca reprezentat legal a trebuit să întreprind demersurile legale pentru ca cetăţenii Sectorului 4 să fie protejaţi. Primul lucru de care m-am lovit a fost un blocaj instituţionat după Colectiv. A marcat profund modul în care funcţionarii au reacţionat. E vorba de emoţie, de sentimente. A afectat profund mersul instituţiei. Dânsul şi încă trei persoane din Primărie sunt implicaţi în acest dosar.

Eram în anul 2015 şi poliţişti locali au venit să mă intimideze. M-am adresat prefectului şi şefului Poliţiei Sectorul 4. Încă din luna decembrie am făcut plângere penală pentru cei implicaţi în acest eveniment. A fost filmat cu camerele de supraveghere. Există un script al convorbirilor ce au avut loc în sală. Nu există un argument oficial. Această Primărie a fost organizată într-un mod feudal. Fiecare dintre sateliţii Primăriei au fost conduse de către nişte oameni care au făcut ce v-am relatat. Au venit să intimideze pentru a-şi proteja liderul.

Al doilea eveniment cu care m-am confruntat a fost surprinzător. După şapte ani de zile am decis să fac un cotnrol. A doua zi curtea a fost plină de cetăţeni nemulţumiţi.  Poliţia Locală nu a intervenit. Jandarmeria mi-a asigurat protecţi. Când am trimis cuantumul daunelor, a urmat un atac virulent în Consiliul Local. Am avut momente în care familia mea a fost protejată. Mă intrigă că niciun alt candidat nu are tăria de a vorbi despre lucrurile care s-au întâmplat în Sectorul 4.

Dânsul, care este un om onorabil, a avut condescendenţa să strângă semnăturile cu angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în timpul programului sau cu poliţişti locali, de asemenea, în timpul programului. Avem anchete disciplinare în acest sens. Este extrem de viclean. Dânsul are această tendinţă de a se victimiza. Dânsul nu este o victimă, ci este un vânător.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite