Oprișan, vicepreședinte PSD: Vara aceasta nu se poartă albul ci altul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan
Marian Oprişan

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan i-a cerut, vineri, lui Traian Băsescu să renunţe la campania delirantă şi ruşinoasă și sp ducă o luptă corectă, precizând că românii vor vota la referendum pentru suspendarea preşedintelui deoarece "vara aceasta nu se poartă albul, ci altul".

"Pe data de 29 iulie românii sunt chemaţi să îşi aleagă destinul. Sunt chemaţi să aleagă între a trăi şi următorii trei ani în dezbinare, în ură şi minciună sau a trăi într-o ţară unită în jurul unor interese naţionale care să fie mai presus de jocul politicianist", se arată în comunicatul trimis, precizează NewsIn.

Marian Oprişan a adăugat că "demiterea preşedintelui este ceea ce vor românii şi nici cămăşile albe ale pedeliştilor sau scenariile lor mincinoase nu îl vor scăpa pe Traian Băsescu de votul popular, căci preşedintelui îi este frică de moarte să dea ochii cu poporul cel care îl huiduie ori de câte ori îşi face apariţia în public".

"Un om care nu mai are curajul să meargă în alegeri şi căruia îi este frică de voturile poporului său nu mai poate conduce destinele naţiunii!", a completat pesedistul.

Vicepreşedintele PSD i-a cerut lui Traian Băsescu să renunţe la această campanie "delirantă şi ruşinoasă" şi să ducă o luptă "corectă".

"Tocmai de aceea cer Preşedintelui României, Traian Băsescu să renunţe la toată această campanie delirantă şi ruşinoasă în spatele căreia se ascunde şi îi solicit să ducă o luptă corectă, cinstită şi lipsită de ipocrizie!", a susţinut el.

Oprişan a mai spus că românii vor pune ştampila pe "da" la referendum pentru că "vara asta nu se poartă albul, ci altul".

"De ce îi este frică nu va scăpa fiindcă românii vor veni la vot pentru a vota un nou început, o nouă societate unită în jurul unor principii, nu dezbinată de un om! Iar pentru aceasta, românii vor pune stampila pe "Da" la referendum fiindcă vara aceasta nu se poartă albul ci altul!", a conchis Marian Oprişan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite