Oltean despre Arafat: Să demisioneze dacă nu susţine Guvernul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oltean
Ioan Oltean

Secretarul general al PDL Ioan Oltean l-a invitat pe Raed Arafat să-şi dea demisia din funcţia de subsecretar de stat la Sănătate dacă nu susţine Guvernul în privinţa legii sănătăţii.

"Domnul Arafat este subsecretar de stat şi în consecinţă este membru al actualei guvernări. În această calitate, domnia sa nu poate exprima opinii contrare politicii guvernamentale. Este inadmisibilă o asemenea atitudine! Dacă are asemenea opinii, dacă domnia sa nu este de acord cu modul în care Guvernul gândeşte reforma în domeniul sănătăţii şi, în speţă, legea sănătăţii, singura soluţie este să-şi dea demisia şi să plece şi pe urmă, în această calitate independentă de Guvern, poate să-şi exprime poziţii personale", a spus, potrivit RFI, Ioan Oltean.

"Noi îi recunoaştem meritele deosebite în înfiinţarea SMURD, în consolidarea acestei activităţi, dar în acelaşi timp considerăm că domnia sa este un reprezentant al Puterii şi, în consecinţă, trebuie să acţioneze în sensul Puterii şi nu în opoziţie cu aceasta", a mai spus Oltean.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite