Olivia Steer ar trebui să candideze din partea PSD şi ar câştiga toate alegerile

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
olivia steer si medicul craiu mihai foto captura pro tv

Pseudoştiinţa pune stăpânire, încet-încet, pe planetă. Specialişti în silicoane îşi lasă anunţurile pe porţile şcolilor, garantând operaţii reuşite în bucătărie, stomatologi de pripas instalează măsele prin boscheţi, cimentând lucrarea cu surplus alimentar de câine.

Şi de ce nu, în definitiv, doar este epoca relativismului absolut, cu un epilog al prostiei stelare la care probabil că postmodernismul nici nu a visat.

Dincolo de asta, însă, trebuie văzută partea bună a lucrurilor. Şi anume că, iată, acum, când PSD duce lipsă acută de cadre care să ducă partidul spre victorie, strategii acestuia se pot orienta către personalităţi din afara lui. Exact cum a făcut şi PNL-ul, de altfel, cu Rareş Bogdan. Şi mă întreb şi vă întreb dacă ar exista o personalitate mai bună pentru a realiza acest lucru decât Olivia Steer. Iar dacă tocmai aţi ridicat din sprâncene la o astfel de idee, cântăriţi, vă rog, argumentele:

1. Doamna în cauză este maestră a fake news-ului. Sigur, momentan acesta se referă la un singur subiect, antivaccinarea, dar având asemenea veleităţi de expert fie şi într-un singur subiect, e greu de crezut că ea nu le va putea extinde şi asupra altora.

2. Doamna în cauză are acoperire naţională. Televiziunile o invită, ştiind că face audienţă, motiv pentru care difuzarea mesajului PSD, oricum foarte răspândit, ar căpăta o potenţare neaşteptată. Lucru pe care, de altfel, îmi imaginez că de-abia îl aşteaptă toţi cei cărora le este frică să nu fie vaccinaţi din senin pe drumul până la secţia de vot şi care se vor grăbi în felul acesta să consfinţească interzicerea vaccinului prin lege chiar de a doua zi după alegeri.

3. Doamna în cauză va fi, cel mai probabil, nemuritoare. Descoperind, aşadar, secretul nemuririi odată cu interzicerea pe vecie a vaccinului, ea va rezolva o problemă veche de zeci de ani a partidului-stat: cum să faci să câştigi alegerile pentru totdeauna? Prin urmare, PSD ar soluţiona de la sine subiectul prezidenţialelor din toamnă, a localelor şi parlamentarelor de la anul, extinzând totodată programul partidului cu un orizont atât de meschin precum anul 2040 până la, desigur, infinit.

Iată, aşadar, zic eu, cel puţin câteva argumente pentru care PSD ar trebui să se gândească serios la această idee.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite