Olguţa Vasilescu, ridicată în slăvi pe pagina de Facebook a PSD: „Te vrem preşedinta României şi a românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Inquam Photos
Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Inquam Photos

PSD a publicat pe pagina de Facebook un mesaj în care o laudă pe Lia Olguţa Vasilescu pentru renunţarea ei la funcţia de ministru al Dezvoltării. Pe lângă mesajul partidului, pe pagină au fost publicate zeci de mesaje în care fostului ministru al Muncii i se ridică adevarate ode .

„Olguţa Vasilescu a fost unul dintre cei mai buni miniştri ai guvernării PSD. A reuşit să ducă la bun sfârşit Legea salarizării unitare, care a adus ordine şi echitate în salarizarea personalului bugetar. A finalizat Legea pensiilor care oferă pensionarilor din România o justă retribuţie pentru munca de o viaţă. În mandatul său salariaţii şi pensionarii din România au cunoscut cele mai mari majorări de venituri care s-au acordat vreodată. A reuşit să cultive o bună relaţie cu sindicatele şi a realizat punct cu punct promisiunile PSD din domeniul social. Cu siguranţă România ar fi putut avea un foarte bun ministru la Dezvoltarea Regională. Mulţumim, Olguţa! Ruşine, Iohannis!“, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a PSD. 

Alături de acest mesaj a fost pusă şi o fotografie cu Lia Olguţa Vasilescu, alături de mesajul „Mulţumim, Olguţa“. 

La scurt timp după ce PSD a pus acest mesaj, numeroşi internauţi au început să scrie mesaje laudative la adresa Liei Olguţa Vasilescu şi chiar să o propună pe aceasta pentru o candidatură pentru preşedinţia României. 

Olguta Vasilescu FOTO Facebook PSD
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite