Olguţa Vasilescu, prima reacţie după refuzul motivat al numirii sale: Să ştie toată lumea, inclusiv liderii UE, cum e cu scandalul din România

Olguţa Vasilescu, prima reacţie după refuzul motivat al numirii sale: Să ştie toată lumea, inclusiv liderii UE, cum e cu scandalul din România

Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Lia Olguţa Vasilescu, ministru refuzat de Klaus Iohannis pentru funcţiile de ministru al Transporturilor şi de ministru al Dezvoltării Regionale, a precizat, joi, după transmiterea motivelor oficiale ale refuzurilor, faptul că nu există motive de nelegalitate şi că şeful statului le arată oficialilor europeni că în România e „scandal“.

„Nu există motive de nelegalitte“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, într-o intervenţie la Antena 3. Referitor la posibilele criterii pe care propunerea de miniştri ar putea să nu le îndeplinească, Olguţa Vasillescu a subliniat că îi va demonstra că e cetăţean român, adică îndeplinirea unei condiţii. 
 
„Îi dau copie după biletinul meu“, a afirmat fosul ministru al Muncii.
 
De asemenea, Lia Olguţa Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis că a ales tocmai ziua de joi, când la Bucureşti sunt liderii Uniunii Europene, pentru ceremonia oficială de preluare a preşedinţiei Consiliului UE.
 
„Să ştie toată lumea  (inclusiv liderii UE - n.r.) cum e cu scandalul din România“, a completat reprezentanta PSD. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: